Logo

Akaciehonning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Akaciehonning


Akaciehonning: bihonning, overvejende af nektar fra blomsterne af den, opr. australske, akacie (Acacia decurrens) og nærtstående arter, som nu dyrkes på Balkan, i Frankrig og Italien, og som ofte fejlagtigt betegnes mimose. Honningen pasteuriseres og, handles som en tyktflydende lys gullig væske, som ikke krystalliserer ved henstand. Den anvendes i bagværk, konfekt, madretter og desserter.

Se også honning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.801 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her