Alla cacciatora: Betyder på jæger-manér. Bruges om italienske kød-, vildt- eller fjerkræretter tilberedt med champignon, tomat og vin.
Kylling Alla Cacciatore
# Ingredienser til 4 personer:
1 kylling delt i 8 stykker
1 løg
4 skiver pancetta
250 g champignon
2 stængler bladselleri
1 dåse flåede tomater
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 lille håndfuld basilikum
2 dl tør hvidvin
75 g oliven
salt og peber
*
Krydr kyllingen godt med salt og peber.
Skær løg i strimler og pancetta i tern/stykker.
Skær champignon i halve og hvidløg i tynde skiver.
Brun kyllingen på alle sider i olien og tag den op af panden.
Kom løg og pancetta i og steg det et par minutter.
Tilsæt så champignon og hvidløg og vend det sammen.
Kom vin og flåede tomater i sammen med oliven.
Læg kyllingen tilbage i panden og stop den godt ned i saucen.
Sænk varmen og lad retten simre under låg i 30 min.
Smag til med salt og peber.
Se flere gode opskrifter på lækker mad på: www.kogebog.dk