Logo

Balsamico

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
ital., egl. aceto balsamico 'balsamisk vineddike', en lagret, aroatisk, mørk eddike, fremstilles i Modena i Italien af koncentreret saft af ugærede hvide trebbiano-druer og modner i træfade. Saften undergår først en vingæring og derefter en eddikesyregæring. Produktet fadlagres i et antal år og har en bittersød smag og en lidt sirupsagtig konsistens, en mild, sødmefuld syre og fås overalt i forskellig pris og kvalitet. Balsamico bruges til dressinger, saucer og marinader..
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her