Logo

Berberiand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

fordanskning af fr. canard de Barbarie, en kødfuld, ret mager anderace, som dominerer det franske opdræt. Udskårne bryster af berberiand importeres i betydelige mængder.
Den er opfodret, så den har mindre fedt end andre ænder. Den pro­ducerer det faste moskussmagende kød, der foretrækkes af franskmændene. Glimrende at stege.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.727 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her