Logo

Biksemad.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
dansk ret fra hverdagskøkkenet af koldt kød eller flæsk og kogte kartofler stegt i fedt eller smør og tilsat stegte løg. Serveres traditionelt med syltet rødbede og opgraderes hyppigt med spejlæg eller tilmed bearnaise, sidstnævnte en Oskar Davidsen kreation. I svensk køkken kaldes en tilsvarende ret pytt i panna, men laves typisk med skinke, ingredienserne skæres finere end i Danmark og garnituren er rå æggeblomme.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her