Logo

Broccoli - blomsterkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Broccoli er en ret ny kåltype her i Norden, men har været kendt i Mid­delhavsområdet i rigtig mange år. Oftest anvender man kun selve blom­sterdelen og en lille smule af stænglen. Men tilbered også gerne hele stænglen for sig selv. Er de meget grove, kan de skrælles, men ellers skæres de i enten skiver eller stave og ristes på panden i lidt extra jom­fruolivenolie. Drys med reven parmesan og friskkværnet peber.
 
Andre typer blomsterkål: blomkål, simonekål
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her