Logo

Cayenne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Cayenne er frugterne af planten Capsicum frutescens. Planten stammer fra Mexico, og nåede først til Europa i 1600-tallet. Frugterne bruges friske, tørrede og formalede og er især kendt pga. den brændende smag. Krydderiet virker ind på fordøjelsen og på blodomløbet og bruges bl.a. ved behandling af frostknuder, kolik og diarré. Stoffer i cayennepulveret forebygger infektioner i fordøjelseskanalen. Vær varsom med krydring af maden når cayenne skal bruges. Er der krydret for stærkt kan det være svært at mildne den brændende smag. Har man spist den stærke cayenne kan den brændende smag evt. lindres ved at spise en banan.

Se Cayennepeber.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 685 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her