Logo

Champagne - vin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hvid, mousserende vin fra Champagneområdet i det nordøstlige Frankrig. Champagnedistriktets hovedsæde er Epernay. Champagne markedsføres i forskellige sødhedsgrader. Betegnelsen brut dækker en champagne uden tilsætning af sukker. Ser betyder tør til halvtør. Demi-sec står for halvtør, demi-doux for halvsød. Doux betegner en sød champagne.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.717 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her