Logo

Charantais melon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Denne melon fås i mange størrelser, og importeres mest fra Frankrig. De fleste charantaismeloner dyrkes i det sydlige Frankrig omkring Vancluse. Denne melon er meget sød og saftig og dejlig aromatisk. Spises naturel. Tips om meloner: Meloner skal ikke skrælles alt for tæt på skrællen med mindre de er meget modne for de modner indefra og den grønne smag fra umodne meloner sidder lige under skallen. Det er nemmest at skrælle meloner når de er skåret ud i både. Hvis en melon har ligget i køleskab, vinder den i velsmag, hvis den får lov at temperere. I Middelhavslandene rister man melonkerner på en tør pande, drysser salt på og bruger dem i brød og som snack.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.529 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her