Du er her:
Forside
> Colombo
Colombo
Print med billeder
Print uden billeder
Vil du undgå sort skærm på din PC?
Klik her og hold skærmen tændt mens du læser
Colombo er Antillernes og Det Creolske Køkkens karry.
Colombo'en blev bragt til Caribien i det 18. århundrede af de indiske flygtninge, og det Caribiske folk er dem evigt taknemmelige for dette pragtfulde krydderi.
Colombo findes i den tørrede, stødte form, som andre karry'er, men her giver vi en opskrift på en Colombo paste, med en blid og fyldig smag, der er hurtig og nem at arbejde med. Den kan bruges i mange sammenkogte retter og saucer.
Colombo Paste
5 spsk sennepsfrø
2 spsk ris
2 fed hvidløg
1 chili
3 spsk korianderfrø
1 spsk tamarin pasta
1 spsk stødt gurkemeje
1 g stødt safran
1 spsk hvid peber
Olivenolie
Ris, koriander, sennepsfrø og hvid peber ristes på en tør pande, indtil en skøn, kraftig duft breder sig i køkkenet. Blandingen afkøles og kværnes i en morter. Fjern kernerne fra tamarinen og rør kødet med hakket chili, gurkemeje, safran og hvidløg. Massen svitses i 2-3 minutter i lidt olie. Tilsæt alle de stødte, tørrede krydderier, og rør det godt sammen. Din Colombo Paste er nu klar til brug. Vær ikke bange for at lave en stor portion - Colomboen holder sig frisk i lang tid.
Tweet
Print med billeder
Print uden billeder
Forrige: Colombin
Næste: Colombo Coulis
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
1
stemmer)
Siden er blevet set 690 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Mælkesyregæring
• Bündnerfleisch
• Pasteurisere
• chorizo
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra lexabc.dk
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Bog
×
Min Bog
×
Allerede bruger
E-mail
*
Password
*
Glemt password
Ny bruger
E-mail
*
Password
*
Gentag password
*
Navn på bog
*
Post nr.
*
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Bog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Bog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
Leksikon
Mad leksikon
Almen viden quiz
Året der gik 2022 quiz
Antik
Arkitektur
Biografi
Blomster
Byer
Drikke
Dyr
Fisk
Flod / sø
Folk
Folketing
Forfatter
Frugter
Fugle
Grundstof
Historie
It / computer
Jura
Kalender
Kemi
Kendte
Kirker
Krig
Kunst
Latin
Mad
Mennesket
Metal
Musik
Mål og meter
Natur
Offentlige
Planter
Politiker
Religion
Seværdighed
Sport
Sprog
Stat / land
Teater
Teknik
Tilstand
Titel
Udtryk
Vejr
Virksomheder
Ø / øgruppe
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
sigurd haugerud
finnes det en liste over mannskap på Vejrstation Danmarkshavn fra 1973. Evt med adr mob nr osv
Hans Lützhøft
Tak for ovenstående. Jeg mener at have læst, at den sidste forfatter på slægtsbogen, Hans Holten Lützhøft, motorsagkyndig i...
Bitten Lange
Whisky a gogo var en skøn lille disco- bar, meget in - som lå i samme opgang som Rest. Italiano, men til højre, , hele hjørnet mod...
Anna Birthe Bach
Jeg har fået den flotteste grønne saftige slyngplante ud af en pose frø med malabarspinat. Nu glæder jeg mig til at tage den først...
Er du et omvandrende leksikon?
Prøv vores nye quiz...
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
En gammeldags kogebog
Et madmagasin
Internettet
Kogebog.dk
Jeg bruger ikke opskrifter, jeg kan selv
Jeg laver ikke selv mad
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...