Logo

Crème

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
fra = fløde; også jævnet suppe med tilsætning af fløde.

Crème anglaise, creme til fyld af tærter og bakkelser, en type af vaniljecreme på æggeblommer og flormelis + mælk og vanilje.
Crème chantilly, se under chantillycreme.
Crème château, fabriksnavn for chantilly-ost (en dessertost).
Crème châtelaine, champignonpure.
Crème fouetté, flødeskum.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her