Logo

Crème

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
fra = fløde; også jævnet suppe med tilsætning af fløde.

Crème anglaise, creme til fyld af tærter og bakkelser, en type af vaniljecreme på æggeblommer og flormelis + mælk og vanilje.
Crème chantilly, se under chantillycreme.
Crème château, fabriksnavn for chantilly-ost (en dessertost).
Crème châtelaine, champignonpure.
Crème fouetté, flødeskum.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her