Logo

Croissant

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(fr. 'halvmåne') lille horn bagt af hvede og som regel af en gærdej i tynde lag (feuilleté). Croissant spises som morgenbrød eller som en varm forret fyldt med skinke, ost eller en stuvning. Croissant bages undertiden med et fyld af chokolade.
-
Croissanter er lette, sprøde horn, som er klassisk tilbehør til café au lait på det franske morgenbord. Dejen til croissanter er meget rig på smør.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 612 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her