Logo

Diabeteskost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
En kost, der er fedtfattig (højst 30% af energien fra fedt), og som indeholder en stor mængde kulhydrat, 50-60% af energien fra kulhydrat. Kulhydratet skal være fiberholdige stivelsesprodukter som kartofler, brød, ris, grønsager m.m. Indholdet af de "hurtige kulhydrater" som alm. sukker, mælkesukker og frugtsukker skal begrænses, og i nogle tilfælde så vidt muligt helt udelades.
Diabeteskosten ligner meget den kost, man anbefaler til hele befolkningen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her