Logo

Emmentaler - ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Schweizisk komælksost (45%). Den har en let nøddeagtig smag. Anvendes meget i dagens madlavning.
Imitationer fremstilles i næsten alle osteproducerende lande. Osten er fast (hård). Den er møllestensformet med hvælvede sider, diameter 70-100 cm, højde 1325 cm, vægt 65-110 kg. Mindst 45%. Skorpen er guldgul til brun og tør og fast, men elastisk og let at skære. Farven er elfenbensfarvet til gullig. Osten har kirsebærstore huller (1-3 cm), dens aroma er let sødlig og minder om nødder. Fremstilles af rå mælk.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.744 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her