Logo

Fennikelpulver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
De knuste frø af krydderurten fennikel Foeniculum vulgare bruges i madlavningen som smagsingrediens i bagværk, fiskeretter mm. Fennikelpulver indgår også gerne i diverse blandingskrydderier og smagen er meget lig anispulver. Fennikelfrø har samme medicinske virkning som dildfrø og kommensfrø og kan spises i kiks og kager som forebyggelse mod oppustethed og kolik. Det er især i sydens køkken at fennikelpulver anvendes.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her