Logo

Fersken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den smukke, fuldendte fersken kaldes som­metider for »frugternes dronning«. Den dune­de, bløde skal gemmer et herlig saftigt frugt­kød, der ofte er gult med et rosa skær, men der findes også ferskner med hvidt frugtkød.
Graden af modenhed er vigtig; de skal føles faste, men give efter for et let tryk. Ferskner er følsomme over for håndtering og kan ikke holde sig ret længe. I Kina, hvor man har dyrket ferskner siden år 400 fødtKr., betragtede man den som et symbol på udø­delighed og et langt liv. Fersknen (på svensk persika) har faet sit navn, fordi Alexander den Store opdagede den i Persien.
Fersknen er også god sammen med andre frugter og bær.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her