Logo

Fersken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den smukke, fuldendte fersken kaldes som­metider for »frugternes dronning«. Den dune­de, bløde skal gemmer et herlig saftigt frugt­kød, der ofte er gult med et rosa skær, men der findes også ferskner med hvidt frugtkød.
Graden af modenhed er vigtig; de skal føles faste, men give efter for et let tryk. Ferskner er følsomme over for håndtering og kan ikke holde sig ret længe. I Kina, hvor man har dyrket ferskner siden år 400 fødtKr., betragtede man den som et symbol på udø­delighed og et langt liv. Fersknen (på svensk persika) har faet sit navn, fordi Alexander den Store opdagede den i Persien.
Fersknen er også god sammen med andre frugter og bær.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.704 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her