Logo

Fiskesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kendes som Nam Pla i Thailand, nuoc nam i Vietnam og patis i Filippinerne. Fiskesauce bruges på samme måde som sojasauce; den salte, skarpe smag udvindes af saltede rejer eller fisk.
I Thailand Nam Pla, Nuoc Mam i Vietnam og Garum i det gamle Rom. En meget salt eliksir, som   laves ved at salte og gære ansjoser i et halvt år. Stinker, men den noget markante aroma forsvinder, når fiskesaucen forenes med andre ingredienser. Uundværlig.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her