Logo

Fondue

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fondue er afledt af det franske ord "fondre" = at smelte. Fondue er en tilberedningmetode, hvor fødteks. olie holdes varm over en gas- eller spritbrænder og hvor deltagerne i måltidet selv steger portions-skårne stykker af fødteks. kød og grønsager i den varme olie. Man kan også smelte ost eller chokolade til en sauce og dyppe passende råvarer her i.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.228 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her