Logo

Frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Traditionelt anvendes lige dele svine- og kalvekød til danske frikadeller, men stort set alle former for hakket kød, fisk eller grønsager kan anvendes. Frikadellefarsen tilberedes ved at tilføre den valgte hovedingrediens - fødteks. hakket kød - nogle krydderier, væde og æg. Farsen bør hvile i ca. 30 minutter, inden den formes til frikadeller og steges i godt varmt fedtstof på panden.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her