Logo

Frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Traditionelt anvendes lige dele svine- og kalvekød til danske frikadeller, men stort set alle former for hakket kød, fisk eller grønsager kan anvendes. Frikadellefarsen tilberedes ved at tilføre den valgte hovedingrediens - fødteks. hakket kød - nogle krydderier, væde og æg. Farsen bør hvile i ca. 30 minutter, inden den formes til frikadeller og steges i godt varmt fedtstof på panden.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her