Logo

Gløgg-blanding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Et blandingskrydderi af kanelbarkstykker, kardemommefrø og hele nelliker. Blandingen koges ca. 15 min i ca. 3 dl vand hvorefter det filtreres og essensen udrøres i rodvin med sukker og opvarmes.
Gløgg bør ikke koge og den varme drik tilsættes rosiner og mandler. Forskellige former for spiritus eller frugtsafte kan anvendes i stedet fødteks solbærsaft, ribssaft, eller portvin og lidt snaps. Et glas varm gløgg kan også nydes ved influenza hele året rundt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.281 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her