Logo

Glaskålrabi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Den kaldes også for knudekål og under krigen blev den kaldt for bombekål. Det er en toårig kålurt hvor det er den opsvulmede stængel der foretrækkes til madlavning. Den hedder kohlrabi på engelsk hvilken ofte giver forvirring ved oversættelser. Friskhøstet fra haven er den sprød og saftig og som glas (gennemsigtig). Når den er gemt i nogle måneder bliver den svampet i kødet ligesom kålrabi. Den kendes på de mærker der er at finde på knolden når stænglerne er fjernet.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her