Logo

Grissini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
på næsten ethvert restaurantbord i Italien finder man de tynde, sprøde brødstænger grissini, der stammer fra Torino. De er som regel ca. 20 cm lange, men de kan være helt op til 70 cm.
I dag fremstilles de fleste grissini industrielt i enorme mængder, og de kan holde sig i månedsvis. Men de kan ikke sammenlignes med hjemmebagte grissini, der smager himmelsk, og som desuden er sjove at lave.
Grissini kan spises som snacks før maden eller som tilbehør til maden. Som variation kan man vikle spegeskinke omkring.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.513 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her