Logo

Hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det er en rigtig sommerfornøjelse at gå ud og plukke vilde hindbær. Selvom de er mindre end de dyrkede, fylder de hurtigt kurven, for­di der er mange bær på buskene, der breder sig generøst i skovens lysninger, i stenbrud og lignende steder. De begynder at blive modne midt i juli.
En nær slægtning til hindbær er korbær, der ikke er rødt, men blåt. Bærrene vokser mest langs kysterne og modner ikke før i au­gust-september. De kan sommetider forveks­les med brombær.
Man begyndte at dyrke hindbær i middel­alderen, især i klosterhaverne. I dag findes der desuden efterårs-hindbær, der høstes senere, og gule hindbær, der ikke er så almindelige.
Hindbær skal helst ikke skylles, for de går nemt i stykker. De er gode sammen med mange andre frugter og bær, og hindbærsau­ce til fjerkræretter er vidunderligt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her