Logo

Iziki - en foryngelseskur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(Hizikiafusiforme)
Denne brune havalge står i Japan på bordet næsten hver dag, Det er ikke så mærkeligt, for den har en høj koncentration af mineraler (40%), især kalcium (14 gange mere end mælk). Praktisk er det også, at Iziki meget hurtig bliver mør.
Anvendelse: Rens og opblød tangen i 15 minutter, småkog i 20 minutter i vandet. Bruges i salater, kroketter o. lign.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.475 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her