Logo

Jasminris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Foretrækkes i Indokina. Klæbrig med karakteristisk duft af våde sokker.

Thailandske hvide, langkornede og polerede ris, der klæber let sammen efter kogning. Den foretrukne sort i Thailand og Sydøstasien, hvor den indgår i mange klassiske retter. Også fremragende til mange vestlige risretter.
Kan købes: i supermarkeder, asiatiske fødevareforretninger og delikatesseforretninger. Tilberedning: koges i 12-15 min.. (25 min. hvis de koges i en dobbeltgryde) - eller følg anvisningerne på emballagen. Absorberingseller afdrypningsmetoden, dobbeltgryde, riskoger eller mikrobølgeovn - se: Tilberedning af ris.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.319 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her