Logo

Johannesbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Er de tørrede frugter af karobtræet der bl.a. vokser i landene omkring Middelhavet. Johannesbrød er meget sukker og proteinrigt og navnet er givet frugten fordi Johannes døberen levede af denne frugt da han var i ørkenen. I dag bruges johannesbrød mest som dyrefoder. Kernerne blev i gamle dage brugt som vægtenhed 1 karat og johanneskernemel har betegnelsen E 410 i levnedsmiddelindustrien hvor den bruges som stabilisator og fortykningsmiddel. Indgår i desserter, fiskevarer grøntkonserves, kryddersaucer og spædbørnemad.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her