Logo

Kinaradise - daikon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kinaradisen er en form for ræddike. Der har været mange forvekslin­ger af, hvad der er hvad, for der findes flere forskellige former og far­ver, der ligner hinanden. Der er blevet dyrket ræddiker i Asien i mere end 2.500 år, og kinaradisen (daikon) som er en krydsning mellem ræddike og radise, er blevet en af Asiens mest dyrkede grønsager. Den er lidt mildere i smagen end radisen, og med sin sprødhed gør den sig vældigt godt i wok- og andre asiatiske retter. Strimlet eller skivet ræd­dike og kinaradise er friskt og godt i salater eller som pålæg.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her