Logo

Kruspersille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kruspersillen (Petroselinum crispum) er vel vor allermest kendte krydderurt. Der findes næsten ikke en køkkenhave i Danmark, uden der står en dusk persille et eller andet sted. Persille bruges traditionelt i mange retter, især sammen med fisk, i persillesauce og i persillesmør. Den kan også udmærket hakkes med i salatskålen, eller blandes med andre krydderurter til grønt drys på smørrebrød. Persille kan være længe om at spire, og i kolde og fugtige somre kan mange af frøene rådne. Løsningen kan være at købe en potte persille hos grønthandleren, og plante den ud i haven. Når først planter er etableret, er der nemlig sjældent de store problemer i at dyrke den.
Persille er toårig. Det første år danner den blade, mens den andet år blomstrer og sætter frø.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her