Logo

Kyllingeskrog

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Basis for kyllingefond. Hak det groft og læg det i en gryde, der er fyldt med vand, sammen med hakkede løg, gulerødder og blad­selleri. Kog det under låg i en time, fyld mere væde på om nødvendigt. Si det og smid ben og fedtlaget ud. Reducer fonden før krydringen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.417 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her