Logo

Majroe - rodkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Majroe betragtes måske ikke umiddelbart som kål. Men det er en af de tidligste danske køkken­urter, selvom den sjældent høstes i maj, med mindre den er dyrket i væksthus. Importeret fås den dog hele året, og den er god i råsalat sammen med rødkål og hindbær ­eller kirsebærvinaigre. Prøv også majroen bogt i ovnen ved 200ºC. Skær den i grove både og vend bådene med olivenolie og ahorn­sirup, drys med salt. En god kom­bination til fjerkræ og vildt.
 
Andre typer rodkål: Kålrabi
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her