Logo

Mexican beans

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Under dette navn sælges røde bønner, eller pinto bønner i chilisauce. Varmes under nænsom omrøring og serveres med et stykke groft brød, eller de mexicanske majspandekager Tortillas.
Foretrækkes det at tilberede bønnerne med kød, (con carne), svitses først 200-250 gr. hakket oksekød, inden bønner tilsættes, og den færdige „Chili con carne" serveres som ovenfor nævnt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her