Logo

Miso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Gæret soyasauce, der benyttes som en slags bouillon i det kinesiske og japanske køkken. Miso fremstilles af kogte soyabønner, som blandes med koji. Koji er ris, som er podet med svampen "Asper-gillus niger". Blandingen tilsættes vand, salt og gær. Gæringen forøger yderligere soyaproteinets fordøjelighed. Miso har konsistens som en lind grød. Den er meget sund og velsmagende i supper og orientalske retter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.359 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her