Du er her:
Forside
> Molekylær gastronomi
Molekylær gastronomi
Print med billeder
Print uden billeder
Vil du undgå sort skærm på din PC?
Klik her og hold skærmen tændt mens du læser
Molekylær gastronomi betyder at videnskaben og kogekunsten går hånd i hånd. Det er en kulinarisk metode, som kigger bag om madlavningen og gør op med de traditionelle tilberedningsmetoder og råvaresammensætninger.
For hvad sker der egentlig med vores råvarer når vi tilbereder dem? Er der noget vi kan lære og noget vi kan gøre bedre? Ved hjælp af Molekylær gastronomi finder nogle af verdens bedste kokke nu på helt nye retter og tilberedningsmetoder.
Hvorfor ikke pakke laksen ind i lakrids og tilberede den i vacum og vandbad, spise kaviar med hvid chokolade og lade forretten ryge en tur i flydende nitrogen. Med molekylær gastronomi er alt tilladt, men maden tager stadig udgangspunkt i de gode råvarer og den gode smag.
Se eks. på molekylær gastronomi i disse opskrifter:
Sprød æggesnaps
Mousse af rå grønsagsjuice
Ægte sauce i sifonflaske
Chokoladeoblater med kaviar
Tweet
Print med billeder
Print uden billeder
Forrige: Mole
Næste: Montere
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
1
stemmer)
Siden er blevet set 1.502 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Barbecue
• Martsviol
• Bolle
• New Mexico chili
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra lexabc.dk
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Bog
×
Min Bog
×
Allerede bruger
E-mail
*
Password
*
Glemt password
Ny bruger
E-mail
*
Password
*
Gentag password
*
Navn på bog
*
Post nr.
*
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Bog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Bog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
Leksikon
Mad leksikon
Almen viden quiz
Året der gik 2022 quiz
Antik
Arkitektur
Biografi
Blomster
Byer
Drikke
Dyr
Fisk
Flod / sø
Folk
Folketing
Forfatter
Frugter
Fugle
Grundstof
Historie
It / computer
Jura
Kalender
Kemi
Kendte
Kirker
Krig
Kunst
Latin
Mad
Mennesket
Metal
Musik
Mål og meter
Natur
Offentlige
Planter
Politiker
Religion
Seværdighed
Sport
Sprog
Stat / land
Teater
Teknik
Tilstand
Titel
Udtryk
Vejr
Virksomheder
Ø / øgruppe
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
sigurd haugerud
finnes det en liste over mannskap på Vejrstation Danmarkshavn fra 1973. Evt med adr mob nr osv
Hans Lützhøft
Tak for ovenstående. Jeg mener at have læst, at den sidste forfatter på slægtsbogen, Hans Holten Lützhøft, motorsagkyndig i...
Bitten Lange
Whisky a gogo var en skøn lille disco- bar, meget in - som lå i samme opgang som Rest. Italiano, men til højre, , hele hjørnet mod...
Anna Birthe Bach
Jeg har fået den flotteste grønne saftige slyngplante ud af en pose frø med malabarspinat. Nu glæder jeg mig til at tage den først...
Er du et omvandrende leksikon?
Prøv vores nye quiz...
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
De er gode
Det er ligegyldigt
De er meget irriterende
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...