Logo

Mostarda

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mostarda kan vi bedst oversætte ved "sennepstilberedt frugt", men der fin­des ikke et dækkende ord på dansk. På "Ristorante dal Pescatore" karam­elliseres hele frugtstykker i sukkerlage og tilsættes sennepsdråber, på "Ristorante l'Ambasciata" serveres karamelliserede pæreskiver i sennepslage til perlehøne, hvorimod de blander græskarfyldet med en mostarda, der nærmest har konsistens af æblemos i deres Tortelli fyldt med græskarpure.
Supermarco i København fører en "Mostarda Mele Cotogne Fresche, Lazarris" med moskonsistens og enkelte hele frugtstykker. Den er lavet på kvæde ("cotogneæbler"), for­skelligt kandiseret frugt og har god, kraftig sennepssmag. Glas à 450 g koster ca. 45 kroner.
Smag & Behag 2002-4
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.499 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her