Logo

Parfait-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Parfait-is er en flødeis, hvis grundingredienser er æggeblommer tilsat kogende sukkerlage og flødeskum. Disse grundingredienser kan suppleres med div. smagsgivende ingredienser (frugt, likør, chokolade etc.). En parfait-is kan enten nydes som dessert i sig selv eller kombineret med andre typer is, fødteks. frugtis, sorbet eller Chantilly-creme i en såkaldt isbombe. Parfait-isen udgør i så tilfælde et 2-3 cm tykt lag, en kappe omkring en kerne af forskellige slags frugtis og/eller sorbet.
I modsætning til frugtis og sorbet står parfait-is stille under frysningen.
Hvis nedfrysningen tager længere tid end ca. 3 timer på grund af dårlige fryseforhold, dvs. at nedfrysningen sker ved en temperatur på over -18º, er der risiko for, at parfaiten danner bundfald, og at der bliver små iskrystaller i den.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 742 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her