Logo

Parfait-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Parfait-is er en flødeis, hvis grundingredienser er æggeblommer tilsat kogende sukkerlage og flødeskum. Disse grundingredienser kan suppleres med div. smagsgivende ingredienser (frugt, likør, chokolade etc.). En parfait-is kan enten nydes som dessert i sig selv eller kombineret med andre typer is, fødteks. frugtis, sorbet eller Chantilly-creme i en såkaldt isbombe. Parfait-isen udgør i så tilfælde et 2-3 cm tykt lag, en kappe omkring en kerne af forskellige slags frugtis og/eller sorbet.
I modsætning til frugtis og sorbet står parfait-is stille under frysningen.
Hvis nedfrysningen tager længere tid end ca. 3 timer på grund af dårlige fryseforhold, dvs. at nedfrysningen sker ved en temperatur på over -18º, er der risiko for, at parfaiten danner bundfald, og at der bliver små iskrystaller i den.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 788 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her