Logo

Piemontekvæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
På Vrinners gård i bakkerne ved Kalø Vig, har man siden 1990 opdrættet
Piemontesekalve, der er efterkommere af det vilde Zebukvæg fra Pakistans stepper. Dyrene er fint­byggede med spinkle ben, meget fedtfattigt kød og med en speciel dobbelmuskulatur, der udvikles i 3-4 ugers alderen. Det er mørt, saftigt, magert og smagfuldt kød med kun 45 mg kolesterol pr. 100 g kød mod normalt 75 mg. Fedtindholdet er målt til 1-2 % mod normalt 9,6-15,1 % ved andre kødracer.
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her