Logo

Piemontekvæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
På Vrinners gård i bakkerne ved Kalø Vig, har man siden 1990 opdrættet
Piemontesekalve, der er efterkommere af det vilde Zebukvæg fra Pakistans stepper. Dyrene er fint­byggede med spinkle ben, meget fedtfattigt kød og med en speciel dobbelmuskulatur, der udvikles i 3-4 ugers alderen. Det er mørt, saftigt, magert og smagfuldt kød med kun 45 mg kolesterol pr. 100 g kød mod normalt 75 mg. Fedtindholdet er målt til 1-2 % mod normalt 9,6-15,1 % ved andre kødracer.
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her