Logo

Potkäse - ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Den danske potkäse består af alle slags osterester, som er revet fint.
Disse rester kommes i en potte med meget tæt låg.
Dette røres sammen med lidt øl og portvin eller sherry.
Når en ny osterest kommes i, skal det hele røres godt igennem.
Skal opbevares i køleskabet.
Man skal ikke have en sart lugtesans.
Potkäsen kan give meget dårlig ånde, og smagen kan komme igen nogle dage efter.

Denne ost er absolut kun til osteelskere som er gift med osteelskere.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her