Logo

Rispapir

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rispapir som produceres i Vietnam er en meget speciel dej lavet af rismel, som man oftest bruger til at lave egne forårsruller af - dejen bliver utrolig sprød og lækker.
Bages eller frituresteges til den får en flot gylden farve.


Det tynde rispapir, der kan spises råt, fremstilles af fibrene fra flere rislignende planter; i tørret form er det ret skrøbeligt. Det anvendes især til at fore bageforme med.

Laves af en dej af rismel, vand og salt. Papiret dampes og tørres i solen på bambusmåtter. Bruges til indpakning af forskellige ruller og skal udblødes på et vådt klæde inden anvendelse.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her