Logo

Rodselleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rodselleri er rund i formen, men lidt knudret og ujævn i den brunlige skal. Indeni er den næsten hvid. Men sin specielle, stærkt aroma­tiske duft og smag passer den godt i salater, supper og gryderetter. Man kan også lave ve­getariske bøffer ved først at koge skiver af rodselleri kortvarigt og derpå stege dem let. Blade og stængler kan bruges til at krydre supper med.
Rodsellerien, der er forædlet fra vild selle­ri, kommer oprindeligt fra landene omkring Middelhavet. Den er ret krævende at dyrke og behøver en lang sommer og næringsrig jord.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.358 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her