Logo

Salatbasilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
I Danmark findes mere end 15 varieteter af basilikum. Det er i Danmark en etårig krydderurt der stammer fra Østen, hvor den bliver til en flerårig halvbusk. Basilikum bør nydes i frisk stand. Der går al for megen smag og duft tabt ved tørring. Brug basilikum i pastaretter, på pizza, i salatdressinger og i pesto mm.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her