Logo

Sechuan køkkenet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Sechuan området ligger midt i landet. Dette køkken adskiller sig fra de andre kinesiske køkkener med ekstremt stærke og krydrede retter. De små sechuan-peberkorn og den røde chili indgår i de fleste retter. Hvidløg og ingefær bruges tit og ofte. Fisk og skaldyr i Sechuan er fra ferskvand og man kan få serveret gedde og aborre, enten dybstegt eller dampet, smagt til med vinaigre og bønne-pasta. En vidunderlig ret fra sechuan køkkenet er en hel and, marineret i stjerne-anis, kanel og sechuan peber og derefter varmrøget over kamfertræ og the. En specialitet er sprøde ris-kager, som man dypper i en sur, stærk suppe.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan klarer Trump sig?
Effektiv reklame - klik her