Logo

Sennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Sennep fåes i knap 40 varianter. Den mest kendte er dog Dijon-sennepen. Sennep fremstilles oftest af følgende råvarer: Sennepskorn, salt, peber, sukker og eddike. Sennep fremstillet af de brune korn er skarpere i smagen end sennep fremstillet af de gule korn. Anvendes sennep til saucer, supper el. lign., tilsættes denne først umiddelbart inden retten er færdig ellers risikere de at retten bliver let bitter.
Der er vist heller ikke mange, der laver sennep selv, det er noget, man køber færdigt. Men brug aldrig, aldrig pølsesennep. Køb fransk sennep, som traditionelt kommer fra Dijon, eller engelsk sennep.
Sennep fås i et væld af variationer. med forskellige krydderurter såsom estragon og herbes de Provence, eller fx peberrod, grøn peber. eller honning.
Sennep kan både smøres direkte på brødet, når man laver sandwich, eller bruges som krydderi sammen med fyldet.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her