Logo

Sevillaappelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Ordet appelsin kommer af det tyske ord Apfel (Æble) og det latinske navn for Kina, sinensis. Den bitre appelsin, der kaldes for Sevilla kan ikke nydes i rå stand. Den anvendes især i marmelader og det er også sevillaappelsinen der bruges i mange italienske retter. sevillaappelsinen er ikke så almindelig i handelen mere da citronen har udkonkurreret den. sevillaappelsinen stammer fra Sydøstasien og blev først taget i dyrkning i Indien og Kina. Navnet orange er faktisk hindusprog). I middelalderen blev frugten transporteret med araberne til Europa og siden til USA. Træet dyrkes især i Sydeuropa og i Sydamerika i dag. Frugten importeres især fra Spanien (Især fra egnen omkring Sevilla), Marokko og Israel.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.539 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her