Logo

Spring Onions

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Spanien og Italien.
Der findes to typer Spring Onions. Den ene er lang i bladene, og det er i virke­ligheden blot salatløg, man har taget tidligt. Den anden type er en forædlet sort, som aldrig bliver større, og den er kendetegnet ved at bladene er korte.
Spring Omons tilberedes meget skån­somt, det vil sige få minutter i kogende vand. Man kan så vælge, om man vil vende dem i smør på panden bagefter. De smager meget mildt, og skal serveres hele.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.343 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her