Logo

Sumak - Rhus coriaria

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tørrede brunligrøde frø af frugt fra en middelhavsplante. Bruges meget i arabisk madlavning og i hele Mellemøsten (især Libanon) på grund af sin frugtagtige, sure smag, der anvendes på samme måde som eddike eller citron. Næsten enhver husholdning i Mellemøsten benytter disse frø der kan fås hele eller som brunligrødt pulver. Meget lidt anvendt i Vesten.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her