Logo

Tørret chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
De bør opbevares på et køligt, tørt sted i lufttæt beholder eller fryses ned godt emballeret. Køb ikke helt tørre chili; de naturlige olier kan også have tørret ud.
 
Ristning af tørret chili:
fjern stilk og frø; tørrist chilierne i et enkelt lag på en tør jernpande eller på bagepapir i en 250ºC varm ovn i 2-3 minutter. Lad ikke chilierne blive sorte, da de så vil smage bittert.
 
Opblødning af tørret chili:
læg chilierne i en skål og dæk dem lige med vand. Lad dem stå i 20 minutter, eller til de er bløde.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.480 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her