Logo

Tørret chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
De bør opbevares på et køligt, tørt sted i lufttæt beholder eller fryses ned godt emballeret. Køb ikke helt tørre chili; de naturlige olier kan også have tørret ud.
 
Ristning af tørret chili:
fjern stilk og frø; tørrist chilierne i et enkelt lag på en tør jernpande eller på bagepapir i en 250ºC varm ovn i 2-3 minutter. Lad ikke chilierne blive sorte, da de så vil smage bittert.
 
Opblødning af tørret chili:
læg chilierne i en skål og dæk dem lige med vand. Lad dem stå i 20 minutter, eller til de er bløde.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her