Logo

Tamari

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Japansk soyasauce, hvor indholdet af soyabønner i forhold til mængden af hvede, er væsentligt højere end i den almindelige soyasauce. Ofte bliver der ved fremstillingen anvendt havsalt i stedet for almindeligt mineralsk salt. Smagen er lidt mildere og mere fyldig end den normale soyasauce,
hvor indholdet af soyabønner og hvede fordeler sig med ca. halvt af hver.

Tamari: Fermenteret (gæret) soyasauce

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 805 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her