Logo

Tortillaer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
De mexicanske tortillaer er pandekagelignende brød, der laves af majsmel uden gær. I Mexico bruger man
frisk masa til tortillas. Masa laves ved at koge de tørrede majskerner i lang tid i limevand. Masa kan ikke købes herhjemme, så i stedet kan man bruge majsmel, men det bliver desværre ikke helt det samme. Man kan måske være heldig at finde masa harina - tørret masa - i indvandrerbutikker eller specialbutikker. En anden mulighed er at bruge hvedemel. Hvedetortillaer er en specialitet i det nordlige Mexico og i Californien.
Tortillaer er grundlaget for det mexicanske køkken. De fyldes med bønneretter, kødfyld og masser af grønsager, skåret i strimler eller små stykker, hvorefter pandekagerne rulles eller foldes omkring fyldet. Tortillaer er den vigtigste bestanddel af kendte retter som enchiladas, quesadillas, burritos og tacos.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.430 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her