Logo

Airfryer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
En airfryer er en mindre ovn, hvor varm luft bliver cirkuleret hurtigt rundt. En airfryer fungerer ved at cirkulere varm luft rundt om maden, så den tilberedes hurtigt og jævnt med meget lidt olie eller fedtstof.
Fordi airfryeren anvender varmluft, kan den tilberede mad hurtigere og med mindre energi end i en almindelig ovn og samtidig opnå sprøde resultater.

Fordele ved en airfryer:
  • Sprøde resultater med mindre olie
  • Kortere tilberedningstid end traditionel varmluftsovn
  • Nem at rengøre
  • Sundere tilberedning end klassisk friture: Mindre olie betyder sundere madlavning.
  • Jævn tilberedning af retterne: Airfryeren fordeler varmen jævnt, så du får ensartede resultater.
En airfryer kan tilberede meget forskelligt, den kan f.eks. stege, grille og bage. Du kan finde mange gode airfryer opskrifter her:

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her